"Ini 21 Idea Untuk Anda Buat Duit Pada Tahun 2022!"


Terima kasih tuan Rahman Basri, keseluruhan idea dalam ebook ni membuka minda saya. Selalunya idea bisnes ni saya asyik tertumpu kepada makanan sahaja.

Lepas baca ebook ini, banyak idea bisnes yang sangat simple. Paling best bagi saya idea bisnes no 1, 2 dan 9 simple tapi best InshaAllah lepas ni saya akan praktis satu satu idea untuk tahun ini!

Fitri Saminin
Fitri Saminin

Saya suka idea #1, #2 dan #9.

Idea-idea tu, tak payah disuruh pon memang saya akan beli sekali atau dua kali seminggu untuk seisi keluarga besar, 15 org.

Jadi seorang pelanggan macam saya ni boleh dapat untung kasar rm100-rm200 sebulan. Bayangkan bila dapat jaga 40 pelanggan macam saya, ok la kan ūüėČ

Bagi saya, idea-idea bisnes yang Tuan Rahman Basri susun dalam ebook ni boleh jadi pencetus untuk bermacam2 idea bisnes praktikal yang lain!

Ihsan Bahri
Ihsan Bahri

rahmanbasri
Hai, saya Rahman Basri.

Saya amat yakin ramai antara kita yang bercadang nak mencari peluang untuk buat duit tambahan, namun masih lagi buntu tak tahu nak mula macam mana.

 

Disebabkan saya memang banyak terlibat dalam bidang bisnes dan consultation, saya ada juga mengkaji & memerhatikan beberapa jenis bisnes yang meningkat naik dan produk yang mudah dijual pada tahun ini.

Walaupun ramai yang terkesan dengan keadaan ekonomi sekarang ini, permintaan terhadap produk-produk tersebut masih meningkat.

 

Jadi jika anda boleh mengambil peluang untuk jalankan bisnes menjual salah satu daripada produk-produk tersebut (walaupun secara part time), Insyaallah ia beri keuntungan buat anda.

Sekarang ini adalah masa untuk kita bertindak pantas dan ambil peluang yang ada.

 

Hari ini saya nak kongsikan 21 Idea Bisnes Part Time yang anda boleh gunakan jika anda nak buat duit tambahan pada tahun 2022 ini.

Idea-idea bisnes ini mungkin orang kata tak advance..

Tapi percayalah ramai kenalan saya yang mulakan bisnes-bisnes ini dah berjaya hasilkan jualan 4-5 angka sejak daripada awal tahun ini.

Dengan adanya ebook ini, ia akan bantu memudahkan anda nak memilih bisnes part time yang anda boleh lakukan.

Bahkan, idea-idea bisnes ini anda pun boleh terus mulakan hari ini.

  • Ada 21 jenis idea bisnes yang anda boleh mulakan untuk buat duit tambahan tahun ini!
  • Setiap idea adalah sangat praktikal untuk anda mulakan dengan modal yang sangat rendah. Ada juga idea yang anda boleh lakukan tanpa sebarang modal.
  • Kebanyakan idea bisnes ini anda boleh praktikkan walaupun secara part time.

Yang menariknya, anda boleh sahaja nak lakukan lebih daripada 1 bisnes part time ini pada setiap bulan, kerana ada antaranya anda boleh lakukan ketika ada masa terluang sahaja.

Maksudnya jika 1 bisnes dah boleh beri anda ekstra RM1K sebulan, jika anda buat 3 jenis bisnes part time ini, anda dah boleh generate sekurang-kurangnya RM3K sebulan.

Lihat antara komen pembaca ebook ini:

Berapa Harga Untuk
Miliki Ebook Ini?

Hari ini saya ada offer istimewa.

Anda hanya perlu bayar RM20 sahaja!


Ya RM20 sahaja dan anda akan terima ebook yang mendedahkan 21 idea bisnes part time yang anda boleh praktikkan pada tahun ini.

Bukan itu sahaja.

Jika anda buat tempahan hari ini, saya berbesar hati untuk berkongsikan kepada anda satu lagi ebook casestudy.

Di dalam Ebook Casestudy ini saya ada kongsikan antara contoh bisnes yang saya jalankan secara part time dan berjaya hasilkan jualan 5-6 angka.

 

Ya, ia diberikan sebagai bonus buat anda!

Anda hanya perlu labur RM20 sahaja untuk dapatkan ebook ini.

Ya betul!

Harga sekarang memang tak masuk akal.

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja dan anda boleh apply ilmu yang diajarkan seumur hidup anda kelak.

Upgrade (Optional!)

Bagi anda yang nak belajar lebih lanjut, saya sarankan agar anda tonton video ini.

Video Casestudy Rahsia RM27K!

Video ini adalah 100% based on casestudy jualan salah satu produk partner saya.

Ianya bukanlah sekadar teori semata-mata, tapi ia adalah proven method menggunakan strategi di dalam online marketing.

Insyaallah selepas tonton video ini, anda juga boleh rangka marketing anda secara praktikal untuk hasilkan jualan lumayan kelak.

Di dalam video ini saya kongsikan juga FORMULA bagaimana anda boleh hasilkan content website landing page yang akan bantu anda dapatkan pelanggan lebih berkesan.

Jarang orang nak share ilmu ini kerana ilmu ini sahaja pun dah bernilai ratusan ke ribuan ringgit jika anda belajar di luar sana.

Bahkan saya tunjukkan contoh borang online yang partner gunakan untuk mengumpul database prospek beliau.

Borang ini walaupun simple, tapi beliau tahu teknik bagaimana nak push agak lebih ramai yang subscribe. Anda patut belajar teknik ini!

Saya juga kongsikan contoh-contoh copywriting yang digunakan sepanjang kempen promosi produk beliau ini.

Saya yakin, kita akan lebih mudah faham cara nak hasilkan copywriting yang bagus jika belajar directly daripada contoh sebenar kan.

Untuk UPGRADE, anda hanya perlu tambah RM20 sahaja. Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM40 untuk anda miliki Ebook Idea Bisnes beserta Video Rahsia RM27K.

(Sila klik butang di atas untuk buat tempahan!)